Hovedprøven 2018

Dansk Gordon Setter Klubs hovedprøve

28., 29., 30. – marts 2018.


Standkvarter: EUC Centeret, Audebo Skolevej 6 B, 4300 Holbæk

 

DGSK hovedprøve 2018 er henlagt til det de velkendte terræner i Nordvestsjælland med udgangspunkt på Tuse Næs, hvor en kreds af dygtige terrænledere, som sædvanligt har lavet et stort arbejde med at skaffe gode terræner.

OBS: Bestilling af overnatning og forplejning skal ske på disse skemaer som skal sendes til prøvelederen – og alle spørgsmål ang overnatning og forplejning rettes også hertil : mail apj@sterna.dk eller telefon 22122252.

Tilmelding til prøverne foregår via hundeweb se nedenunder.

Det skal bemærkes at Gordon Settere med tre eller flere 1. præmier i åben klasse kan deltage i kvalitetsklasse (ÅK). Ligeledes skal man huske på at selv om man melder en hund til i vinderklasse torsdag, kan man samtidig tilmelde en anden hund til UK eller ÅK, idet de kan deltage på det samme hold.

Alle engelske racer er hjerteligt velkomne, alle dagene, til start i UK & ÅK.

 

Hovedprøvens Program og tidsplan.

Onsdag den 28. marts 2018

tilmelding til prøverne på www.hundeweb.dk

Opråb kl. 8:00 på standkvarteret, medmindre man får besked på at møde direkte i terrænet. Bestilte madpakker udleveres på standkvarteret, eller lav selv en aftale om fragt.

Denne dag kan tilmeldes i UK og ÅK – fællesspisning kl. 18:30 og generalforsamling kl. 20:00 på standkvarteret.

 

Torsdag den 29. marts 2018

– tilmelding til prøverne på www.hundeweb.dk

Opråb kl. 8.00 på standkvarteret. Bestilte madpakker udleveres på standkvarteret.

Denne dag kan tilmeldes i UK, ÅK og VK. Det er muligt at stille i VK samtidigt, som man fører en anden hund i UK/ÅK, på det samme hold.

Den Internationale Vinderklasse m. CACIT (kun for Gordon Settere) afvikles over 2 dage, hvor torsdagen betragtes som 1. heat og fredagen som 2. heat og matchning. Der trækkes lod torsdag aften om start rækkefølgen til 2. heat.

Matchning. Torsdag sidst på eftermiddagen, ca. kl. 16 matches der, blandt alle Gordon settere med 1. Præmie, om at finde prøvens bedste UK og ÅK hund. Terrænlederne kender mødestedet.

Torsdag aften afholdes festaften kl. 19:30 på standkvarteret, med præmie overrækkelser.

Fredag den 30. marts 2018

 – tilmelding til prøverne på www.hundeweb.dk

Opråb kl. 9.00 på standkvarteret. Bestilte madpakker udleveres på standkvarteret. Fredag kan der tilmeldes i UK/ÅK (efteranmeldelser modtages torsag inden kl. 18:00).

Fra morgenstunden afvikles UKK konkurrencen, hvorefter der fortsættes med 2. heat og matchning i vinderklassen, hvorefter prøven afsluttes med præmieoverrækkelse.

Dommere på hovedprøven.

Følgende er inviteret som dommere på hovedprøven: Claus Nielsen, Claus Raahauge, Erling Clausen, Thore Larsson, Svend Åge Vad mfl.

Tilmelding, forplejning og overnatning.

Tilmelding af hunde til prøven skal ske via www.hundeweb.dk, Se link på de enkelte dage ovenover

Med hensyn til bestilling af forplejning og overnatning skal alle bestillinger og evt. spørgsmål hertil rettes til prøvelederen. Der henvises til bestillingsskema som du kan hente her i flere forskellige formater.

Sidste frist for tilmelding til prøver samt bestilling af fortæring og overnatning er 16/3

OBS: Hunde må ikke medtages på værelserne!!

Der opfordres iøvrigt til at man holder øje med hjemmesiden: www.dgsk.dk – hvor man altid kan finde alle opdaterede informationer om prøven

 

Vel mødt

 

Ásgeir Páll Juliusson
Prøveleder
Øvej 17, 4100 Ringsted,

telefon +22 12 22 52

mail: apj@sterna.dk

 

 

 


Arkiver