Glædelig jul og godt nytår!

  • -

Glædelig jul og godt nytår!

Nu hvor året går på hæld kan vi se tilbage på et år  2018 med rimelig stor aktivitet i Dansk Gordon Setter Klub. Vi  har haft nogle fine højdepunkter i årets løb.

For anden gang i Dansk Jagthundederby’s historie kunne en gordonsetter indtage førstepladsen, da Åens Prisca ved Henning Rasmussen vandt denne prestigefyldte prøve.

Senere på foråret var gordon setterne repræsenteret på podiet på DKK’s forårsmesterskab med Lilleskogens Wayne ved Søren Thygesen som anden vinder.

I løbet af efteråret fik vi tre nye hunde i Vinderklassen; Vajskærs Basco ved Erik Lystrup, Åens Q. UniQ v/ Preben Pedersen og Østjylland’s SW Beauvais v/Benny Lilleør Christensen

Ved deres placeringer som henholdsvis 1.  og 2. vinder på DGSK’s efterårsvinderklasse opnåede Lilleskogens Wayne ved Søren Thygesen og Åens hr Whitefoot ved Erik Petersen den eftertragtede titel Dansk Jagt Champion.  Til sammen har Søren og Erik ført ni gordon settere frem til denne fornemme titel. Kun godt en uge senere kunne Wayne så tilføje titlen Brugschampion til CV’et da Wayne placerede sig som 1. vinder på DKK’s vinderklasse ved Vildbjerg.  Hr. Whitefoot opnåede tidligere på året titlen Dansk udstillingschampion.

På DKK’s novemberudstilling i Herning opnåede GLavaRis Dv Diezel titlen INTERNATIONAL EKSTERIØR CHAMPION. Diezel er dermed både dansk, svensk, norsk, nordisk og international Champion!

Herudover har der været en række resultater og placeringer på prøver rundt om i landet og i norden som vi i DGSK’s bestyrelse også gerne vil benytte lejligheden til at ønske hjertelig tillykke med.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige tak til alle de ildsjæle som har støttet klubben i årets løb og udført en masse uselvisk og frivilligt arbejde for fællesskabet. Knæk og bræk til jer alle på de jagter I har tilgode i sæsonnen – og husk endelig at indberette alle de agerhøns I har skudt over jeres hunde i efteråret!
På DGSK’s bestyrelses vegne vil jeg gerne ønske jer alle glædelig jul og godt nytår!.

Ásgeir Páll Júlíusson


Arkiver