DGSK’s Hubertus prøve – plads til 2 ekvipager endnu

 

I dag den 8.9.06 er der plads til 2 ekvipager endnu – meld dig til nu!Ring til Lorenz eller Anton hurtigst{mospagebreak}!

 

Vi er glade for at kunne invitere til DGSK's første Hubertusprøve  mandag den 18. september. Hubertusprøve en prøveform hvor hundens arbejde, og samarbejdet hund og fører imellem, tæller højt, men også den forsvarlige omgang med våben og skydefærdighed er udslagsgivende.

Mødested: Tornvig, Tornvigvej 10, 7400 Herning – kl. 8:30. Vi sørger for en rundstykke til jeres medbragte kaffe.
Frokost foregår i terrænet. Her følger kørselsvejledning:

 

Kør til Fasterholt. I byens vestlige udkant går Brandevej fra. Følg Brandevej ca. 1,8 km. I plantagen går Tornvigvej (grusvej) fra på højre hånd. Følg grusvejen til der på venstre hånd står en stor kampesten ved en afkørsel. På stenen står Tornvig. Drej af her, og gården ligger lige frem.

I forbindelse med denne prøve skal udtages 2 ekvipager til en Hubertus-Mesterskabsprøve, som afholdes af de engelske klubber i fællesskab mandag den 16. oktober, på Højstrup Gods, 4673 Rødvig ( Mødested Feriekolonien, Højstrup).

De to højst rangerende ekvipager udtages naturligvis.

Med stor velvilje fra Flemming Østergård og hans jagtkolleger, som terrængiver, afholdes prøven i det jyske, i Herning området. Flemming Østergård har samtidig indvilliget i at dømme denne vor første Hubertus prøve.

For at kunne deltage skal hunden have min 2. ÅK samt naturligvis have bestået en aut. apporteringsprøve, ligesom jagttegn skal fremvises.

VIGTIGT !Sæt jer ind i reglerne for DGSK's Hubertusprøve, (som i øvrigt er identiske med Breton Klubben's Hubertusregler). Disse kan læses ved klik her

Bemærk! Maks. 1 hold a 12 hunde – ved overtegning trækkes der lod.

ilmelding skal ske på DJU’s blanket. Prøven koster kr. 325,00 i tilmeldingsgebyr, som vedlægges i check. Seneste tilmelding er onsdag den 6.9.2006. Tilmelding sendes til Lorenz Clemmesen,  Povlskrogvej 36 Uge Mar, 6360 Tinglev.

Evt spørgsmål kan rettes til Lorens på tlf.: 74 64 38 66 eller til Prøveleder Anton Dahl, Vesterskovvej 34, 6091 Bjert på telefon 22 74 80 40

,