Vigtigt valg til DKK’s bestyrelse!

  • -

Vigtigt valg til DKK’s bestyrelse!

DGSK’s bestyrelse opfordrer alle stående jagthundefolk til at stemme på Wilfred Olsen til det kommende valg til DKK’s bestyrelse. Jagthundefolket har gennem tiden været rimeligt repræsenteret i DKK’s bestyrelse  og har haft indflydelse der. Såfremt vi skal bevare denne indflydelse, OG vil du støtte jagthundenes vilkår i Dansk Kennel Klub, så skal du afgive din stemme ved det kommende bestyrelsesvalg.

En af grundene til vi har haft indflydelse er selvfølgelig vores egne repræsentanter men vi er også støttet af Wilfred Olsen. Det synes måske ikke nærliggende for jagthundefolket, at Wilfred Olsens stemme er afgørende for jagthundenes fremtid – derfor denne kraftige opfordring til at stemme og at stemmen skal gå til Wilfred Olsen.

Wilfred Olsen er bestyrelsens nuværende næstformand (genopstiller altså), og han har på alle måder arbejdet for, at de stående jagthunde sikres optimale vilkår i Dansk Kennel Klub. Han har også loyalt støttet de ændringer, som FJDs specialklubber har ønsket i forhold til den nye organisation (SJD).

Jørgen Hindse og Conni Jakobsen genopstiller ligeledes til valget. Jørgen Hindse repræsenterer ”Brugshundegruppen” og Conni Jakobsen ”Jagthundegruppen”. Der er ikke opstillet andre kandidater i disse grupper.

Hvis jagthundesagen ikke skal svækkes er skal i kære medlemmer: Finde stemmesedlen i december nummeret af ”Hunden” og stem på Wilfred Olsen.

Stemmesedlen skal være fremme senest den 15. januar 2019, så få det gjort i dag, hvis du vil være sikker på at få indflydelse.

Så altså:

  • klip stemmesedlen på side 66 ud

  • sæt dit kryds ved Wilfred Olsen

  • udfyld bagsiden af konvolutten (du finder dit DKK-medlemsnummer på Min side i Hundeweb)

  • læg konvolutten i postkassen i dag


Arkiver