Velkommen til DGSK’s hjemmeside

DGSK’s hjemmeside undergår i disse dage og uger ret store forandringer. Hele sidens layout og struktur er under ombrydning og  laves om sideløbende med at nye systemer til opdatering og vedligehold af hjemmesiden tages i brug.

Der er flere gunde hertil, og de væsentligste er:

  • Hjemmesidens omfang kræver efterhånden et smidigere og på alle måder bedre redigeringssystem en vi hidtil har haft tilrådighed.
  • Det nye indholdssystem [Joomla!] gør det muligt på en nem måde at involvere mange mennesker i at redigere hjemmesiden. Desuden tilbyder dette system – som er et såkaldt Open Source og gratis program – et hav af muligheder hvad angår nye moduler og præsentationsmåder. 
  •  Hjemmesiden skulle flyttes fra den server den var på eftersom denne ikke kunne yde den driftsstabilitet der var ønskelig. (Dette er meget diplomatisk formulering) Hjemmesiden "hostes" stadig hos centrum.dk, under yderst fordelagtige vilkår for klubben.

Indtil videre må man indstille sig på at hjemmesidens udseende vil ændre sig lidt, og placering af oplysninger samt menurækkefølge  ligger heller ikke helt fast før om et par uger. Vi beklager evt. ulejlighed forbundet med disse nødvendige ændringer.

Arbejdet med at at flytte materiale fra den gamle hjemmeside til den nye er ikke færdigt endnu, og  det kommer til at tage nogen tid. Indtil den nye hjemmeside er klar til at tage helt over er den gamle hjemmeside tilgængelig ved at klikke her. Desuden vil der være link til den gamle hjemmeside i menuen her til venstre. Bemærk at den gamle side opdateres ikke mere.
Spørgsmål til ovenstående kan rettes til undertegnede (kan kontaktes ved at klikke her.)
Ásgeir Páll (webmaster DGSK)