Træning på Darket 13-15/8 2021

  • -

Træning på Darket 13-15/8 2021

Arrangementet fuldtegnet – der optages venteliste.

DGSK har lejet terrænnet på Darket i weekenden 13.-15. august 2021 og i samarbejde med lokale folk vil vi igen søge at gentage de tidligere års succes med træning af ro i opfløj, standtræning og parsøg. I forhold til tidligere år er der lidt færre pladser – og derfor er det først til mølle – og tilmeldingen er først bindende ved betaling. Alle racer under SJD er velkomne!

I lighed med sidste år er der ingen forplejning i arrangementet men hvis myndighedernes anvisninger tillader det vil vi arrangere fælles morgenmad.  I det hele taget vil arrangementet bære præg af at vi retter os på alle punkter efter myndighedernes anvisninger for forsamlinger mv.

Træningen foregår ved at vi deler os op i hold, hvor vi tager hensyn til hundens og ejerens niveau. Et hold består af ca 8-10 hunde. Al træning foregår på agerhøns og primært i roer men også stubmarker vil blive benyttet. Der vil primært være fokus på fugle og ikke så meget reviering.

På dagen vil alle naturligvis gerne i gang med træningen, men vi opfordrer til at udvise tålmodighed. Vi har mulighed for at træne til kl. 18.00  begge dage så der er masser tid til alle. På hvert hold vil der være en holdleder, som dels hjælper med træningen og dels sørger for at alle, i store træk får samme muligheder. Bemærk venligst at disse holdledere er autodidakte og har ikke en hundeinstruktør uddannelse.

Husk at medtage de træningsredskaber som du ønsker at bruge. Langline, pistol (hvis du har en en). Der vil blive mulighed for at tage bilen med i terrænet.

Overnatning:

Man kan overnatte i telt eller campingvogn på Darket uden beregning. Man kan også booke et værelse her: http://www.hotele4.dk/ det ligger i nærheden  og ellers er der andre muligheder som Bed and breakfast mv.

Husorden på Darket:

Gårdejeren har givet tilladelse til at vi kan benytte gården som samlingssted og overnatning. Denne gæstfrihed skal vi respektere. Der vil være adgang til toilet i den gavl som er tættest på hovedhuset. Undlad at smide affald, saml op efter din hund og generelt efterlad stedet som da man kom. Der vil blive anvist pladser til telte.

Mad og Drikke:
Deltagerne skal selv sørge for al forplejning. Der vil være gasgril på Darket til fri afbenyttelse

Praktisk Info
Adresse: Darket 16, 4970, Rødby
Mødetid kl. 9:00 begge dage
Betaling: MobilePay på nummer 93969.
Tilmelding er først bindende ved betaling – og når du modtager en kvittering på email om at du er tilmeldt
Pris pr., hund: 450,- for to dages træning
Max. 24 starter pr. dag efter først til mølle princippet.
(Når der er fyldt op er der mulighed for at komme på venteliste)

Alle tilmeldinger sendes på mail: dgsk@dgsk.dk med deltagerinfo, antal hunde og niveau
Evt. spørgsmål besvares af Ásgeir på telefon 22122252


Arkiver