Tak for en flot hovedprøve 2019

  • -

Tak for en flot hovedprøve 2019

Endnu en stemningsfyldt hovedprøve er overstået.

Strålende vejr med masser af sol og positive deltagere med høje forventninger, prægede DGSK hovedprøve 2019.

Søgården i Brørup er et dejligt sted at have standkvarter – god mad og en uovertruffen venlig betjening.

Det var dog ikke uden bange anelser for terrænerne, idet landmændene naturligvis også udnyttede det gode vejr til markarbejde, ligesom specielt rapsmarkerne havde vækstet kolossalt og mange steder var langt over knæhøjde. Som bekendt er rapsmarker specielt populære for parhøns i marts måned.

På flere af terrænerne besluttede terrænlederne således ikke at bruge rapsen, levebrød kommer trods alt før fornøjelse.

Det lykkedes dog overmåde godt på alle holdene, selvom nogle, som altid, havde flere fugle end andre. Men ikke nødvendigvis en bedre præmieringsprocent 😊

Totalt var der på prøven 139 starter – heraf var de 119 i kvalitetsklasse, hvor der blev givet 29 præmier, svarende til en præmieringsprocent på rundt regnet 25 %.

Jeg skylder en helt speciel stor tak til vores dygtige terrænledere og dommere.

Flemming Sørensen, som, foruden at være dommer alle tre dage, lagde både hus, terræn til i to dage. Erling Clausen, som foruden at være dommer i tre dage og terrænleder i 2 dage også tog sig en lørdagstur til Fyn.

Robert Poulsen, som ligeledes slæbte som dommer i 3 dage. Poul Erik Dahl, som straks sprang til om fredagen, da det var nødvendigt. Ikke mindst dommerne Poul Valdemar Nielsen og Søren Stærkær, som ligeledes trådte velvilligt til da kneb med hjælp.

Dygtige terrænledere, som samtidig forstår at skabe en god stemning, foruden at have stort kendskab til terrænet, var vi også velsignet med. Tusind tak til Winnie og Jan Larsen, Inge og Poul Thomsen, Allan Højrup, Steen Bendt, Gert Clausen, Uffe Nissen, Hans Jørgen Dahl og Henrik G Christensen, som foruden at tage 2 hold også havde fremskaffet matchningsterrænet til UK og ÅK.

DGSK’s bestyrelsesmedlemmer har været utrættelige, pokaler, lotteri, lotteri præmier, drikkeforsyninger og meget, meget mere. Trætte så de ud til sidst, men tre dage er også lang tid at gå rund med en lang ”næse”.

Ligeledes en stor tak til Gordon Setter Klubbens hovedsponsor Lars Bæk Nielsen, fra HUSSE, for de flotte fodersække i alle klasserne. Mange fik en god snak med Lars under hovedprøven og ønsker man et godt tilbud på kvalitetsfoder, så ring endelig til Lars på 61 79 49 86.

Sidst, men ikke mindst en rigtig stor tak til alle hundeførere, ledsagere, tilskuere, festdeltagere – I er rigtig gode at være sammen med og uden jeres opbakning ville DGSK ikke kunne holde så flotte hovedprøver.

Med varme forårshilsner,

Prøveleder

Anton Dahl


Arkiver