Lørdag den 24/8 – 2019: Træning i førskudsarbejde med Camilla Møgelhøj og Anton Dahl

  • -

Lørdag den 24/8 – 2019: Træning i førskudsarbejde med Camilla Møgelhøj og Anton Dahl

Det er svært at træne i førskudsarbejde og det er ikke blevet nemmere af, at der ikke er helt så mange fugle som tidligere. Det er svært at få situationer nok, og det er desto mere frustrerende, når en af de få chancer vi får ikke udnyttes optimalt.

Dansk Gordon Setter klub kan nu i samarbejde med Camilla Møgelhøj og Anton Dahl tilbyde et seminar med fokus på førskudsarbejdet og deltagelse på markprøve.

Camilla driver Møgelhøj Jagthundecenter og har mange års erfaring med prøver og jagt med stående hund. I 2018 vandt hun VM i Hubertus for hold med sin ruhåret hønsehund.
Hendes vej til succes har været positiv indlæring.
Anton har en menneskealders erfaring med prøver og jagt med de engelske stående hunde. Han er medejer af Kennel Østjylland der opdrætter Gordon Settere af meget høj kvalitet. Senest blev Anton og hans Gordon Setter 6. vinder på DKK’s forårsmester skab 2019.

Camilla vil på dagen vise metoder til træning af hunden i ro og selvkontrol med positive virkemidler og provokationer, der tilpasses den enkelte hund. Denne del af seminaret er praktisk orienteret og du skal medbringe egen hund.

Anton vil fortælle om hans erfaringer med at gå på markprøve og hvordan han mener man skal placere sig på marken og i det hele taget agere som hundeføre. Han vil tage udgangspunkt i egne erfaringer fra deltagelse i utallige markprøver og i hans mangeårige virke som markprøvedommer.

Seminaret er for førere af engelske hunde, der er medlemmer af en af specialklubberne for de Engelske stående hunde.

Prisen for kurset er 200 kr pr hund for medlemmer af Gordon Setter klubben og 250 kr pr hund for medlemmer af de andre specialklubber. Forplejning er ikke inkluderet i prisen.

Der er plads til 20 ekvipager der fordeles på 2 hold

Seminaret starter Lørdag den den 24/8 –  2019 på adressen: Skanderborgvej 56, 7171 Uldum
Vi starter kl 9.30 og forventer at slutte af ved 15.30 tiden.

Tilmelding sendes til Peter Jensen på mail: petje@mail.dk


Arkiver