Invitation til workshop på hovedprøven 2024

Vil du inspireres til at blive din hunds bedste makker?
Her er muligheden for at snuse til nogle af de aktiviteter, din hund er skabt til, få nye venskaber og ikke mindst ny viden om at træne hund. Det sker i trygge rammer under klubbens største årlige fællesarrangement, også kaldet hovedprøven.
Følg dette link til al info, program samt tilmelding til overnatning.

Hvornår:
lørdag den 9-3 kl. 8.30 til søndag d.10-3 kl. ca.15.00
En hel weekend med træning, god mad, godt selskab og mulighed for overnatning på Hotel Højbysø sammen med andre deltagere.
Vi kan på det varmeste anbefale, at du planlægger at komme allerede dagen før, så kan du nemlig også opleve udstillingen fredag kl. 17.00 samt deltage i klubbens generalforsamling fredag aften (kun medlemmer), selve workshoppen starter først lørdag morgen.

Endeligt program for workshoppen udarbejdes når vi ved, hvad der er behov for, men foreløbig ser det således ud:

Lørdag
Hvordan uddanner du på hundens præmisser? Positiv træning i teori og praksis (mulighed for at træne i indhegning). Dagen afsluttes med deltagelse i festmiddag om aftenen.

Søndag
Hvordan “læser” du hunden og “sænker skuldrene”, når den ikke er i snor?
Teori og praksis, når du slipper din hund og både vil bevare kontakten samt lade den arbejde med sine naturlige instinkter. Dette foregår i indhegning eller på mark.

Det vigtige med dette tilbud er ikke, at din hund opnår stand mange gange, men at du får indspark til at I sammen kan udvikle jer som makkerpar på marken, jagt, løbeturen og i hjemmet ud fra moderne træningsmetoder.

Vi ønsker samtidig at give dig indblik i fællesskabet i Dansk Gordon Setter Klub. Et fællesskab for alle medlemmer, både dem der synes at jagt og markprøver er det vigtigste, men også for dem der har fundet verdens bedste løbemakker og/eller familiehund i deres gordon setter.
Du tilmelder dig selv til overnatning og forplejning via dette link.

Tilmelding til workshoppen
Tilbuddet er for alle stående engelske racer, men gordon settere har fortrinsret, og vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldinger.

 • Skriv en mail til Anne Eliasen på adressen anne.eliasen@privat.dk
 • Skriv dit navn og telefonnummer samt din hunds navn, race og alder
 • Efterfølgende ringer vi dig op og aftaler nærmere
 • Tilmeldingsfristen er senest d. 4. februar 2024
 • Prisen for at deltage er 300,- kr, betalingsinfo kommer senere
 •  

  Undervisere:
  Du vil weekenden igennem blive undervist af et hold bestående af: Vivian Hedegaard, Anne Eliasen og Torben Striboldt.

  Vi glæder os
  Hilsen Vivian, Anne & Torben