DGSK skænker 100 års jubilæumsgave til SGK

I forbindelse med SGK’s jubilæum synes vi det var på sin plads at skænke Svensk Gordon Setter Klub en vandrepræmie, som gerne måtte være lidt udover det sædvanlige og i forbindelse med vores hovedprøve i marts 2007 forespurgte vi vort æresmedlem Knud P. Petersen om han ville male et Gordon Setter maleri – helt efter hans egen idé – som vi kunne skænke den svenske klub.

Knud indvilligede, på særdeles velvillig vis, i projektet, og efter nogle måneder kontaktede han undertegnede og meddelte maleriet nu var færdigt. Vi hentede maleriet en flot solskinsdag i juli hjemme hos Lis og Knud privat og sikke et flot resultat – man kan virkelig se, at det er en kunstner der her har arbejdet.
Knud kalder maleriet ”Gordon Setter han + tæve”. Maleriet afspejler virkelig Gordon Setteren, en skikkelse præget af elegance, fuldblod og harmoni.
I skrivende stund glæder vi os til at overrække maleriet, som ifølge aftale med SGK, bliver udsat som vandrepræmie til årets VK hund.
Knud P. født i 1929, er autodidakt maler og har formået at leve godt af sin kunsteriske evner i de sidste mange år – besøg hans hjemmeside på www.knud-p.dk.