Grunddressur med Henrik V. Hove-Nielsen for førere af Gordon Settere

Der er mange måder man kan gribe det an på når man træner en jagthund, men en ting er sikker: Der er ikke en entydig vej til succes, og der er ingen genvej. Det kræver både fokus og indsats at få en god jagt- og/eller markprøvehund.

Jeg har lavet en aftale med Henrik om en træningsdag, hvor 10 medlemmer af Gordon Setter klubben kan komme med deres hunde og deltage i en interessant dag hvor der vil være fokus på hund-fører relation og grund dressur.

Henrik V. Hove-Nielsen har hele livet, arbejdet med hundetræning såvel professionelt som privat. Henrik har en mangeårig karriere som politihundefører og instruktør og han har været ansat som jagthundekonsulent hos Danmarks Jægerforbund. Privat har Henrik erfaring med del fleste jaghunderacer både de stående, stødende og apporterende racer. Han har selv Spaniels i dag.

På dagen vil det være muligt at få hjælp og sparring omkring aktuelle problemstillinger du som hundefører måtte have, og hunde i alle aldre er velkomne. Går du i overvejelser omkring en nu hvalp eller har du allerede bestilt en, så er du også velkommen.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte mig.

Pris: 300kr pr deltager

Mødested:
8. maj 2021 – Jylland i Randersområdet. Nærmere information tilgår.
27. juni 2021 – Sjælland lidt vest for Nykøbing Sj. Nærmere information tilgår.

Tilmelding: Peter Jensen (2013 2851)

Seneste tilmelding:
Jylland: Fredag den 30. april – Holdet er fuldt booket.
Sjælland: Fredag den 11. juni

Vel mødt.

Med venlig hilsen

Peter Jensen