Hvalpeformidlingen – Nye muligheder

Gordon Settere opdrættere, medlem af DGSK og bosiddende i Danmark, har nu mulighed for at annoncere sine hvalpekuld på Norsk Gordon Setter Klubs hjemmeside, uden vederlag herfor.

Parringen skal opfylde NGK’s krav til A kuld for at stå på listen, ligesom avlsudvalget i DK skal kontrollere at NGK's krav er opfyldt. Man finder NGK’s krav og avlskriterier på deres hjemmeside www.gordonsetter.no. Annoncering på NGK hjemmeside sker via avlsudvalget i DK

og henvendelse skal ske til Frits Petersen, tlf. 86 51 04 94, frits@kennel-nymarken.dk . Norske opdrættere, medlem af NGK og bosiddende i Norge, har selvfølgelig den samme mulighed for at blive optaget på den danske hjemmeside. Dette burde give vore opdrættere større muligheder for afsætning af hvalpe til jagt og prøveinteresserede, samtidig med at udvalget af hvalpe på vor egen hjemmeside øges og dermed kan interesserede hvalpekøbere forhåbentlig altid finde hvalpe på DGSK side. Eksport af hvalpe, i alderen 8-12 uger, til Norge sker i dag uden større besvær. Import fra Norge er der slet ingen restriktioner forbundet med.