Indlæg før 2003 30/9-14/10/2001

Indlæg før 2003 30/9-14/10/2001

14.oktober 2001

Pointer tog DM-pokalen

Danmarksmesterskabet, der i år blev afviklet i det sydsjællandske med finale ved Vordingborg søndag d. 14. oktober, blev præget en del af diset vejr.
Desværre lykkedes det hverken Røsnæs Dingo/Niels Erik Krüger eller Troldmarkens Applaus/Ulrik Stadelhofer at blande sig i toppen, længst nåede Applaus, der var med over frokost. Anderledes gik det for breton med to blandt vinderne og ikke mindst for pointer med et Danmarksmesterskab og yderligere to blandt vinderne. Tillykke til Danmarksmesteren, vinderne og opdrætterne.

Dommertrioen hos de engelske hunde, Svend Buckhave (ordf.), Asger Stein og Helge Rødbroe Pedersen endte med følgende rangering:

1. Vinder P Makeos Maj/Hugo Nielsen, Vildbjerg DANMARKSMESTER 2001

2. Vinder P Metrinelunds Monrad/Anders H. Eriksen, Odense

3. Vinder B Marco/Bjarne Siig, Ulfborg

4. Vinder ES Breines Maud/Allan Olesen, Herning

5. Vinder P Søndermosens Riff/Poul Fugl Hansen, Bogense

6. Vinder B Paw/Søren Pedersen, Videbæk

NTB

——————————————————————————–

8. oktober 2001

DJ Vinderklasse Sjælland: Røsnæs Dingo Gik helt til tops

Det bliver to 1. vindere, der skal repræsentere Gordon Setteren ved dette års Danmarksmesterskab ved Vordingborg d. 13. oktober. Det ligger fast efter at DKCH Røsnæs Dingo/Niels Erik Krüger nåede helt til tops og blev 1. vinder på Jægerforbundets Sjællandske Vinderklasse. I forvejen har troldmarkens Applaus/Ulrik Stadelhofer kvalificeret sig til DM som 1. vinder på DGSK’s vinderklasse.
Dingo er faldet efter Åens Dapper Dan og Svitjods Kikki og er Niels Eriks eget opdræt. Tillykke og knæk og bræk til DM til begge ekvipager

NTB

——————————————————————————–

30. september 2001

DGSK efterårsvinderklasse

Applaus blev vinder med Cacit

Troldmarkens Applaus/Ulrik Stadelhofer strøg helt til tops og blev 1. vinder med Cacit på DGSK’s efterårsvinderklasse søndag d. 30. september 2001 på terræner ved Vildbjerg. Som dommere og terrænskaffer havde klubben glæde af Knud Overgaard og Tage Skov.

Prøven bød på masser af fugle og regn. Det var kun få af de i alt 15 startende gordon settere, som ikke blev skudt over, og der var hunde, som ikke kom med over middag, selvom der var skudt over dem, måske endda et par gange. På paraden lå 15 st. vildt, i gennemsnit en nedlagt pr hund.

Troldmarkens Applaus(Åens Junge – Åens Frk. Freja)/Ulrik Stadelhofer 1. Vinder med Cacit

Højtoftegaards G. Bino(Blackpoint A. Black Bowie – Øens Debbie)/Jesper Olesen 2. Vinder.

Åens Exellent(Åens Dr. Whitefoot – Cita)/Lorenz Clemmensen 3. Vinder.

Røsnæs Dingo(Åens Dapper Dan – Svitjods Kikki)/Niels Erik Krüger 4. Vinder.

Endelig Q-Bic’s Bonus(Åens Carlo – Svitjods Isadora)/Lene Knuth 5. Vinder.

Tillykke til vinderen, knæk og bræk ved DM og tillykke til de øvrige placerede.

NTB

Indkomne resultater

Meldinger om Gordon settere præmieret på efterårets markprøver 2001 dukker op:

DKJCH Troldmarkens Abelone/Flemming Østergaard blev 5. vinder på Jægerforbundets Vinderklasse ved Vandel d. 6. oktober.

Åens X-tra Luffe bedste hund på DKK’s jyske brugsklasse ved Vildbjerg 18. september 2001
Åens X-tra Luffe/Erik Petersen repræsenterede gordon setteren på fornemste vis, da han på DKK’s brugsklasse ved Vildbjerg 28. september ikke blot opnåede 1. Brkl. som færdigbedømt 10.30, men efter matchning først blev bedste gordon setter og siden prøvens bedste hund. Tillykke.
Med i alt 65 engelske hunde, 16 stk 1. præmier og i alt 60 fugle på paraden, blev det en minderig dag for deltagerne. Ikke mindst for Viggo Sørensen, idet Iglsøgårdens Silas som den tredje gordon setter opnåede 1. Brkl. i Vildbjerg. Tillykke.
Også Troldmarkens Applaus / Ulrik Stadelhofer ¨blev færdigbedømt med 1. pr. i Brkl. inden middag med fire fugletagninger og fem gange apport. Tillykke.
Applaus følger hermed flot op på søsteren Troldmarkens Abelones/Flemming Østergaard præstation på den fynske brugsklasse tidligere i september.
Ved prøven i Vildbjerg levede Nymarkens Freddy Fræk/Frits Pedersen op til sit navn og gav sig selv en 2. præmie med en knaldapport.
Stenmarkens K Nike/Allan Diederichsen opnåede 1. ÅK. på FJD prøven i Sydjylland 2. september. Tillykke

Så har Nymarkens Freddy Fræk/Frits Pedersen igen været på DKK. brugsprøve, denne gang ved Sindal. Han har her opnået endnu en 2. Brkl.

PÅ samme prøve opnåede Lyngmosegaards Dodo/Kristian Thomsen ligeledes 2. Præmie Brugsklasse.
Q-Bic’s Darni/Ásgeir Páll Júlíusson har i uge 38 på en åben klasse prøve i Finland, hvor der skydes over egen hund, opnået en 3. præmie. Også Q-Bic’s Dolly Patron/Jørgen Højer har opnået n 3.præmie i Finland.

Åens Daffy/Bjarne Kleis har opnået en 3. præmie på DKK’s brugsklasse ved lammefjorden mandag d. 17. september.

Nymarkens Freddy Fræk/Frits Pedersen har fået en 2. præmie på samme brugsprøve. Freddy blev desværre halt, da han skulle vise fart og stil på åben mark.

Troldmarkens Cann/Ulrik Stadelhofer har opnået 1. UK på FJD Sydjylland d. 2. september. Holdt i hånd af opdrætter Kristian Frøkjær blev denne præstation fulgt op med en 2. præmie 15. september ved Barrit .

Åens Hugin/ført af Erik Petersen fik 2. UK samme sted

Åens Emma fik 2. og 1. præmie i samme weekend
Åens Emma/Frits Pedersen opnåede 2. ÅK på Jægerforbundets prøve 8. september.
På prøven i Vildbjerg dagen efter opnåede Emma den eftertragtede 1. præmie i åben klasse. Tillykke.

Troldmarkens Carlo/Tollef og Cecilie Onsrud har i Norge opnået at blive rangeret som 2’er på NGSK’s Topptreff – NGSK’s pendant til DGSK’s derbyforprøve, der i år blev vundet af kuldbroderen Troldmarkens Chiko/Lorenz Clemmensen.

Højtoftegaards L Diana/Jesper Olesen 2. UK. på FJD Sydfyn 15. september.

NTB