Invitation – NGSK 100 års jubilæum

Norsk Gordon Setter Klub 100 år – landskamp og festdage – 22. – 25. september 2016.

Som vi tidligere har gjort opmærksomhed på fejrer Norsk Gordon Setter Klub deres 100 års jubilæum med en prøve over flere dage, afholdt på Gordon Castle i Ljørdalen. Der afholdes landskamp, torsdag den 22. september med deltagelse af N, S, FI og DK.  Onsdag aften (indkvartering på GS) er der instruktion omkring regler og hyggeligt samvær.

Hver landskampdeltager får kr. 500,00 fra DGSK til støtte for rejseomkostninger.

Efter landskampen er der fra torsdag aften reserveret en hytte på Ljøratunet beregnet til DGSK’s deltagere på hele prøven.(Egenbetaling kr. 150,00 pr. overnatning)

NGK’s invitation, med program, samt regelsættet,  kan ses ved at klikke på følgende links:

Invitasjon til Nordisk landskamp (1)

Regler lagkonkurranse

Udtagelse af landshold.

Da prøven foregår på højfjeld kan vi ikke blot udtage efter et sirligt forudbestemt pointsystem. DGSK’s formand og holdleder Anton Dahl, har derfor påtaget sig det tunge ansvar med, i fuld åbenhed, at udtage det bedst mulige hold, selvfølgelig også under forudsætning af, at de udtagne kan og ønsker at deltage i prøven.

Kriterierne er blandt andet om hundene tidligere har gjort sig godt i fjeldet, at de er standsikre på ryper, at de besidder stor udholdenhed (2 X 15 minutter i fjeldet for fuld damp) og at de har gjort det udmærket i Danmark. Målsætningen er at vinde!

Landsholdet består af 3 hunde samt en reserve. (Alle kan derudover deltage i prøverne fre, lør, søndag.)

Vi har booket Gordon Castle fra søndag aften den 4. sept., til og med torsdag den 8. sept., hvor vi vil forsøge at lave en slags åben udtagelse for alle, nye som erfarne, der har lyst at prøve sig af i fjeldet.

Folk der mener de har en hund, som uanset kan gøre sig gældende, er også særdeles velkommen til at rette henvendelse til Anton på tlf. 22 74 80 40 eller pr. mail: karlantondahl@gmail.com. Alle som ønsker yderligere oplysninger om denne tur kan også henvende sig til Hans Jørgen Dahl på hjdahl@mail.tele.dk eller tlf. 24 22 76 97

????????????????????????????????????

Gordon Castle fra luften

Kvalificerede hunde pt.

På nuværende tidspunkt, medio maj, er der dog 2 ekvipager, som allerede ligger så højt på listen, at de kan betragtes som værende udtaget.

Den første er Vajskær Cora v. Lorenz Clemmesen, som fik en 1. UK på højfjeld i efteråret 2015. Den har efterfølgende opnået 3 X 1. UK, 1 X ÅK, samt deltaget på 2. dagen på Dansk Jagthunde Derby (Sat af lige udenfor placeringerne).

Den næste er Lilleskogens Wayne, som fik særdeles god kritik på højfjeldsprøve på GC sidste efterår, samt senere har opnået 1. BKL, 2. Vinder på Dansk Jagthunde Derby, 1. UKK, 5. VK, 1. VK.

DGSK ønsker alle knæk og bræk med den videre udtagelse og håber derudover at så mange danskere, som muligt, deltager i de 4 festlige jubilæumsdage, hvor der også er Vinderklasse for GS med CACIT, samt UK og ÅK hver dag. Kriterierne for at stille i VK i Norge er de samme som hos os, nemlig en 1. ÅK, dog behøver man ikke en bestået app.prøve, idet der i VK skal vises apport i situationen.