DGSK’s Hubertusprøve 27. September

DGSK afholder Hubertusprøve lørdag d 27-09-08 ved Vognserup og Dyrehavegård (Vestsjælland)

Mødested: Nordskov vej 12. 4420 Regstrup. Ved Holbæk. Mødetid : kl. 08.00 For terrænerne står Lauge Larsen. Prøven bliver dømt af Aage Stenhøj Jørgensen

Tilmelding: senest d. 15-9-08

Tilmeldingsblanketten og gebyr kr. 400.-kr. sendes til  Ásgeir Páll Júlíusson, Øvej 17, Allindemagle Ø, 4100 Ringsted.

I forbindelse med denne prøve skal udtages 2 ekvipager til en Hubertus-Mesterskabsprøve, som afholdes af de engelske klubber i fællesskab sidst på efteråret. De to højst rangerende ekvipager udtages naturligvis. For at kunne deltage skal hunden have min 2. ÅK samt naturligvis have bestået en aut. apporteringsprøve, ligesom jagttegn skal fremvises.

 VIGTIGT !Sæt jer ind i reglerne for DGSK’s Hubertusprøve, (som i øvrigt er identiske med Breton Klubben’s Hubertusregler).

 Bemærk! Maks. 1 hold a 12 hunde – ved overtegning trækkes der lod. I forbindelse med Hubertusprøven og Efterårsvinderklassen vil det være muligt at bestille morgenbrød og kaffe. Gør det gerne samtidig med at I sender tilmeldingsblanketten Det vil ligeledes være muligt at arrangerer overnatning i jagthytter fra fredag til lørdag – og lørdag til søndag. Begge steder for et mindre beløb.

 

På DGSK’s vegne

Lauge S. Larsen Prøveleder