Mentorordning

Præsentation af mentorordningen.

Dansk Gordon Setter klubs mentorordning er et nyoprettet (juli 2022) korps af fem mentorer fordelt ud over landet. Alle har en passion for at ville hjælpe nye og uerfarne hundeførere videre til gode oplevelser med deres Gordon Setter.

Vores mentorer har samlet set en lang og bred erfaring, kombineret med udvalgte relevante uddannelser, inden for hele spektret af det at have en Gordon Setter, og så har de herudover et stort netværk at trække på.

Hvis du er ny ejer af en Gordon Setter eller stadigvæk er uerfaren inden for et af vores aktivitetsområder (udstilling, apportering, jagt eller markprøve), så tøv ikke med at kontakte en mentor i din landsdel.

På forsøgsbasis vil der i udvalgte landsdele være lydighedstræning for målgruppen.

Hold dig her på www.dgsk.dk opdateret og orienteret om mentorordningen samt de tilhørende aktivitetstilbud.

 

Præsentation af vores mentorer med kontaktoplysninger.

 

Jylland midt og nord dækkes af Anne Geisler

Anne er uddannet Jagthundeinstruktør hos Danmarks Jægerforbund i 2021. Hun har haft Gordon Settere i mere end 30 år. I starten som jagt- og familiehunde, og de seneste seks år også som markprøvehunde. Familien har pt. tre Gordon Settere.
Anne har bred erfaring med at gå på udstilling i både Danmark, Sverige og Norge.
Anne bor i Nordjylland ved Rold skov.

telefon: 25465323
e-mail: anne.geisler@outlook.com

 
Jylland syd dækkes af Linda Clemmesen

Linda har haft Gordon Settere i mere end 25 år. Hun bruger sine hunde til praktisk jagt og stiller dem til udstilling, markprøver og apportering. Linda er opdrætter og har egen kennel.
Linda bor ved Tinglev i Sønderjylland.

telefon: 2226 1964
e-mail: fruclem@gmail.com

 
Fyn dækkes af Jesper Brinkmann

Jesper er uddannet jagthundeinstruktør hos Danmarks Jægerforbund i 2021.
Han har haft stående jagthunde siden 1999 og bruger dem til både jagt og mark- og skovprøver i både ind og udland. Hundene har altid været familiehunde.
Jesper bor ved Årslev på fyn.

telefon: 54588636
e-mail: cxz6054@gmail.com

 
Sjælland dækkes af Torben Striboldt & Anne Eliasen

Torben er uddannet jagthundeinstruktør hos Danmarks Jægerforbund i 2020 og har været aktiv som hvalpe- og unghundeinstruktør i jagtforeningsregi siden da.
Han har i mange år haft settere, primært som løbe- og familiehunde, men arbejder nu også på at uddanne de seneste hunde i flokken til jagt- og markprøvehunde. Han er således den i mentorkorpset med en helt frisk erindring om, hvordan det er at starte som helt ny hundefører inden for markprøvesporten.
Torben bor ved Ringsted.

telefon: 2327 3288
e-mail: torben@striboldt.net

 

Anne E. er uddannet jagthundeinstruktør hos Danmarks Jægerforbund i 2021, og er aktiv instruktør i en Jagtforening. Hun har deltaget i markprøver (unghunde, åben, vinder- og brugsklasser), udstilling samt i SJD apporteringsprøver og DJ udvidet apportering. Familien har haft Gordon settere siden 2004, familiehunde der også er blevet brugt på jagter, samt diverse prøver og udstillinger. Hun er opdrætter, og har derfor erfaring i forhold til dette.
Anne bor ved Nykøbing Sj.

telefon: 2193 8824
e-mail: anne.eliasen@privat.dk