DGSK’s Aktivitetsplan 2009

Hermed præsentation af DGSK´s aktiviteter for det kommende år; 2009

Som I kan se her er der igen i år masser af gode og spændende aktiviteter for jer og jeres hunde. Der er forårstræning på Sjælland og i Jylland og hermed gode muligheder for at få hundene "på plads" til de kommende forårsprøver. Der er ligeledes mulighed for gode lokale forårsprøver, hvor den sidste finish kan finde sted. Altså, lad os nu komme ud og gøre os godt bemærket på de efterfølgende anerkendte prøver.

Sidst på foråret / først på sommeren starter apporteringstræningen med efterfølgende apporteringsprøver – igen på Sjælland og i Jylland. Bestyrelsen har som noget nyt flyttet udstillingen fra vor Hovedprøve (27. – 29. marts) til Klubweekenden (15. – 16. august) for at kunne sætte udstillingen endnu mere i fokus. Også her er det vigtig, at I møder talstærkt op med familien og hundene, så kvaliteten og dermed konkurrencen kan komme helt i top. Hyggen skal nok være til stede – også på de sidste timer – det plejer den jo!

Efteråret starter med marktræning og lokal markprøve efterfulgt af vort traditionsrige Foderbyprøve, vinderklasse og Hurbertusprøve Folkene bag aktivitetsgruppen har endnu engang sat mange skibe i søen for os alle i DGSK og det arbejde, det indebærer, kan på ingen måde overvurderes – det er flot og tak for det! Den bedste måde I medlemmer kan takke for dette arbejde, er ved at møde talstærkt op til de arrangementer – det luner for arrangørerne og det er hjælp til selv hjælp!

Det er også en enestående mulighed for nye medlemmer i klubben på at få noget hjælp og vejledning på fra mere erfarne hundeførere, der meget gerne deler ud af de erfaringer, de har med i bagagen. Sidst men ikke mindst, er det en god måde, at blive en del af klubben og dens ånd på!

Oversigt over årets aktiviteter kan ses ved klik på denne link , samt under hjemmesidens hovedmenu

På aktivitetsgruppens vegne Kristian Frøkjær