tillaans_3ch

Velafviklet hovedprøve ved Riber Kærgård

 

Jeg vil gerne endnu engang udtrykke bestyrelsens tak til alle de der hjulpet med at afvikle vores hovedprøve 2008. En særlig tak til vores prøveledelse, vores terrængivere og ledere, samt dommere, for et kæmpe flot stykke arbejde.

En særlig tak også til Bent Eggert, som skænkede klubben et nyt flot bronzefad, som første gang blev vundet af hans far, Vagn Eggert, i 1948.

Der skal også lyde en stor tak til vore sponsorer, samt de mange der støttede vort amerikanske lotteri med gaver.

Mange deltagere kom gennem dagene hen til mig og udtrykte begejstring over både prøvens afvikling, terræner, den supergode mad og betjening, men ikke mindst den festlige stemning og det gode sammenhold blev rost meget. <p>
Konkurrence mentaliteten fejlede bestemt ikke noget og sportsånden var helt i top.

Man mærker tydeligt at det for vores medlemmer først og fremmest handler om at bringe Gordon Setteren videre fremad uden misundelig skelen og smålighed blandt vore opdrættere.

Flere udtrykte positiv tilfredshed med at udstillingen blev afviviket fredag morgen, således der var masser af tid til  afprøvning af hundene på markprøverne bagefter. Udstillingen samlede en del flere tilskuere end normalt.
Jeg kunne dog godt tænke mig at flere medlemmer henvendte sig og gav udtryk for deres oplevelse netop omkring afviklingstidspunktet for udstillingen, så vi ved om det er noget vi skal fortsætte med fremover.

Afviklingen af Generalforsamlingen, fredag aften, blev som sådan en skal være, seriøs, kompetent og kort, idet den varede knap en time. En afspejling af at medlemmerne er blevet gode til at henvende sig med forslag og spørgsmål gennem hele året, i stedet for at ”gemme” på skytset til en gang om året.
Bestyrelsen vil fortsat bestræbe sig på at behandle og svare på alle henvendelser hurtigst muligt.

Ved afslutningen af prøven søndag med UKK og Vinderklassen, var der således kun ganske få der havde forladt prøven, trods et meget koldt vejr. Søndagens vindere blev dermed også hyldet på værdig vis.

Bestyrelsen og jeg glæder mig til at se jer alle igen i det nordjyske til næste år.

Med ønsket om et godt forår og sommer!

Anton Dahl, Formand DGSK