Plads til flere på Foredragsaftener på Sjælland

Som I sikkert har set i Jagthunden, arrangerer de engelske klubber på Sjælland en række foredragsaftener. Den første er afviklet med et flot fremmøde på 15 personer, de næste to kan sagtens bære flere deltagere end der allerede er meldt til. Vi gentager derfor invitationen til medlemmer og alle andre interesserede til følgende arrangementer Tag vare på din hund den 11. marts og Fremtiden for den stående jagthund i Danmark den 25. marts

Det er med stor glæde, at alle de 5 engelske klubber kan indbyde medlemmer og alle andre interesserede til følgende arrangementer Tag vare på din hund den 11. marts og Fremtiden for den stående jagthund i Danmark den 25. marts
Tag vare på din hund – 11. marts
Eksamineret hundemassør Anette Døssing giver tips om, hvordan vi forbereder hunden til store jagt- og prøvedage, og hvordan vi efter en hård dag i felten afhjælper hunden for ømhed m.m., så den er klar til at præstere igen.
De rigtige strækøvelser og massage giver en gladere hund med færre spændinger, samt mindre risiko for muskel-, led- og seneproblemer. En ældre hund vil kunne bevæge sig bedre og desuden kan massage virke afstressende/beroligende, og en mindre stresset hund vil få en bedre kontakt til dig. Arrangementet afholdes torsdag den 11. marts kl. 19.00 i Køge-Herfølge Jagtforenings dejlige klubhus Billesborgvej 42 B, 4681 Herfølge.

Fremtiden for den stående jagthund i Danmark – 25. marts
Tidligere formand for Danmarks Jægerforbund, Kristian Raunkjær, giver et bud på fremtidens jagt i Danmark og den stående jagthunds rolle.
En aften, hvor der er højt til loftet og plads til masser af debat, og hvor deltagerne – jægere såvel som inkarnerede markprøvefolk – får stof med hjem til eftertanke.
Arrangementet afholdes torsdag den 25. marts kl. 19.00 i Køge-Herfølge Jagtforenings dejlige klubhus Billesborgvej 42 B, 4681 Herfølge.

Tilmelding og pris
Tilmelding kan ske til Søren Stenhøj på 2025 7430 eller på e-mail: ssj@gribskovens.dk. Det koster kr. 75,00 pr. gang. Der betales ved fremmødet. Deltagerprisen inkluderer kaffe, te og kage. Øl og vand kan købes.