Nytårsfestival Engelske Racer

I weekenden 7-9 Januar 2011 afholdes Nytårsfestival for vore engelske stående jagthunderacer i Fredriks ved Karup.

Klubberne DKP – DISK – ESK & DGSK tilbyder tre spændende foredrag med både kendte og kompetente personligheder i norsk hundesport samt en autoriseret  4-klubs Certifikat udstilling, ligeledes med erfarne norske “Gruppe 7 specialklub” dommere ! Der tilbydes endvidere ringtræning før udstillingens påbegyndelse.Lørdag aften er der festmiddag / dans. Der er samtidigt overnatnings muligheder.

De klubber, der evt. ønsker at afholde et “vintermøde” ved samme lejlighed (søndag), kan anvises lokaler hertil. Dette er klubbernes egen sag og disse eventuelle vintermøder annonceres særskilt på de respektive klubbers egne hjemmesider / Jagthunden !

For at holde prisniveauet nede (der er jo mange aktiviteter senere i foråret) foregår f. eks. overnatningen nok så “enkelt” i sammenligning med et hotel ophold, og de deraf naturligt højere priser. Se alt om dette i programmet.

Kom og vær med til at fejre vore herlige racer på tværs af tilhørsforhold rent klubmæssigt 🙂

Opmærksomheden henledes på flg.:

Dansk Breton Klub er inviteret til at deltage i denne begivenhed. DBK´s nye bestyrelse vil i forlængelse af sit konstituerende møde offentliggøre sine planer på klubbens hjemmeside samt i Bretons´ november. Så hermed en opfordring til at følge med her. VH Søren Stenhøj

Program ses her

 

Erik Petersen Laust Nørskov & Ewald Bech