DGSK header2

Liselotte Højer – 60 år, Onsdag d. 27.september 2006 ; Hjertelig tillykke

– Ja sikkert en stor overraskelse for mange, men dåbsattesten lyver som bekendt ikke.

Liselotte styrer DGSK's generalforsamling med sikker hånd! 


Liselotte og hendes mands Jørgens foretrukne race er, hvis nogen overhovedet skulle vove at tvivle, Gordon Setteren – og mange gode hunde er fra Kennel Q-bic’s blevet ført frem både i Danmark og i udlandet.

Hundesporten er deres alt overskyggende store interesse, hvilket har været medvirkende til at skabe mange kontakter og venner rundt omkring i hundeverdenen. Liselotte har i mange år arbejdet som ringsekretær ved udstillinger både i Dansk Kennel Klub, FJD og DGSK regi. Med Liselotte i ringhjørnet kan dommerne føle sig helt trygge – de ved der er styr på tingene når hun er ved deres side. Hun har gennem flere år været DGSK's repræsentant i Dansk Kennel Klub, ligesom hun har virket som dirigent ved mange generalforsamlinger. Møderne bliver styret korrekt og med en kærlig, men fast hånd. Alle ved at Liselotte er god til at skære igennem når det behøves, men hænder også hun mumler lidt om demokrati fra tid til anden, ligesom korte referater ikke er hendes kop te.

Liselotte er yderligere en flot dame som aldrig nogensinde er morgengrim (det kan man ikke sige om alle!) altid i godt humør og festlig at være sammen med. Fra DGSK samt hundevenner, skal lyde et stort tillykke med dagen og vi håber fortsat at se dig ved klubbens arrangementer mange år frem!