Husk kontanter ;-) !

Som tidligere nævnt her på siden er der for nogen tid siden indløbet nogle rigtig fine præmier til det traditionsrige Amerikanske Lotteri der afholdes under festmiddagen.  

Vi erindrer om Dacapo-kniven som er fremstillet af Hans Henning Dellgren i Amboine træ, med en slebet klinge fra Tony Karlsson i Sverige. Dertil en tilhørende skede i hårdtpresset læder. En helt specielt ting ved Dacapokniven er at den i skæftet har fået et billede indstøbt. Naturligvis af en flot Gordon Setter i stand, deraf navnet Dacapo. Medsponsor af denne flotte kniv, som der kun findes en af i hele verden, en af lotteriets helt store tilhængere og bidragydere i gennem tiderne: Kennel Troldmarken ved Kristian Frøkjær.

 

Preben Pedersen har skænket et par rigtig flotte særdeles dekorative vildtkroge i jern, også med en Gordon Setter profil.

Dertil kommer en række fine præmier bla. hovedgevinsten – indtil videre! – en rigtig lækker DYR jakke fra Outdoor Company  Kolding. 

Hvis man har nogle gevinster man ønsker at skænke – modtages disse meget gerne af prøveledelsen på standkvarteret.

Der er derfor ingengrund til at andet end at slagte sparegrisen og tage kontanter med til Hovedprøven; Lodder sælges fredag, lørdag med massivt markedsføringspres lørdag aften; 5 lodder for en 100 krone. Gevinst chancerne er bedre her end i hvilket som helst andet lotteri!