Husk at indberette vildudbytte…

Uanset om det er fasaner, gæs, råvildt eller en helt anden vildtart, du har skudt i løbet af det seneste år, så skal du indberette det til Skov- og Naturstyrelsen.

Du kan udfylde det tilsendte skema, du som jæger automatisk har fået med posten og sende det til Skov og Naturstyrelsen med brev.

Du har dog også mulighed for at indberette elektronisk. Du skal blot klikke ind på Skov- og Naturstyrelsens hjemmeside (du finder et link i bunden af denne artikel) og taste udbyttet ind.

I år er fristen er tidsfristen for den elektroniske indberetning skubbet frem til d. 10. april. Årsagen er, at indberetningsfuktionen på Skov- og Naturstyrelsens hjemmeside på det seneste har været ramt af tekniske problemer, bl.a. pga. overbelastning. Skov- og Naturstyrelsen beklager det besvær, som jægerne måtte have haft i den anledning. Styrelsen har derfor besluttet at skubbe fristen frem til d. 10 april.

” Allerede nu har vi modtaget knap 25.000 indberetninger via hjemmesiden. Derfor har siden af og til fungeret lidt langsomt, og i visse tilfælde været nede. Det er ligesom, når mange mennesker på én gang bestiller billetter til en stor rockkoncert via nettet. Men vi arbejder hele tiden på at forbedre den for at kunne giver jægerne en god service ”, forklarer vildtkonsulent Sandor Hestbæk Markus fra Skov- og Naturstyrelsen.

 Klik her for at indberette dit vildudbytte på nettet