FJD-udstilling i Vissenbjerg søndag den 11. juni 2006.

FJD afholder sin sædvanlige årlige udstilling for stående jagthunde i Vissenbjerg søndag den 11. juni 2006 omkring Vissenbjerg Hallerne, Idrætsvej, 5792 Vissenbjerg. Udstillingen åbner kl. 9.00. Tilmeldingsfristen er lørdag den 6. maj 2006.  DGSK opfordrer så mange medlemmer som muligt til at melde til denne udstilling. På denne udstilling går Lene Knuth som dommerelev og det er vigtigt at give Lene de bedste fordusætninger for at lære af den autoriserede dommer; det gør vi ved at møde talstærkt op i alle klasser!

Ny tilmeldingsfrist og -sted

Mange har givet udtryk for at tilmeldingsfristen har været for lang, hvorfor FJD-udstillingskomitéen i år har flyttet fristen for tilmelding til kun at være 5 uger før udstillingen. Tilmeldingsfristen er lørdag den 6. maj 2006.  Tilmeldinger modtaget efter denne dato vil blive afvist.

Grundet praktiske problemer er udstillingen i år flyttet til Vissenbjerg. Placeringen og stedet ligger ideelt for alle, da motorvejen ligger meget tæt på Vissenbjerg.

Gratis adgang til udstillingen for alle

Klubberne bestemmer selv, hvornår de ønsker at gå i gang med bedømmelserne. Du vil måske derfor høre nærmere fra din specialklub, hvis du tilmelder din hund til bedømmelse, og klubben ønsker at starte senere end udstillingens officielle åbningstidspunkt.
Alle udstillere må forlade udstillingsarealet, når racen er færdigbedømt og arbejdet med stambøger/resultatbøger m.v. er tilendebragt. Bøgerne udleveres samlet. Du er selv ansvarlig for at få din stambog/resultatbog med hjem. Udstillingskomitéen har intet ansvar for glemte bøger.
Skulle du alligevel have glemt at få ovenstående med hjem, kontakt da din kasserer i specialklubben.
Også i år vil der være oprettet stande med foderfirmaer. Selvfølgelig vil du også kunne finde den samlede bestyrelse for FJD på banen denne dag. Besøg standene og få en snak med repræsentanterne.

Når I nu er på Fyn…

… har I samtidig muligheden at besøge andre seværdigheder, som f.eks. Terrariet i Vissenbjerg og Odense Zoo. Odense Zoo ligger ca. 20 minutters kørsel fra Vissenbjerg. Du kan besøge den Fynske Landsby og H.C. Andersens Hus.
Når du kan gå til og fra udstillingen, såfremt din hund ikke kræves fremvist i ringen, giver det dig en frihed til at kombinere dagen med andre gøremål, når du nu er kommet til Fyn.

Praktiske oplysninger

Anmeldelsesblanket findes i Jagthunden. Bemærk, at det skal være den sidst udkomne anmeldelsesblanket. Kopier af denne må gerne bruges, så har du flere hunde, så husk evt. at kopiere blanketten før du begynder at udfylde dem.På alle hunde skal medbringes vaccinationsattest. Hunden skal være vaccineret ifølge vanlige fastsatte regler for hundes tilstedeværelse på prøve- og udstillingsarealer. De nærmere regler/veterinærebestemmelser kan læses på www.dansk-kennel-klub.dk/629.
Bestilling af spisebilletter: Betaling for spisebilletter sendes sammen med tilmelding. Kuvertpris er kr. 120,- incl. 2 genstande.
Det er muligt at købe pølser o.lign. samt drikkelse på pladsen eller cafeteriaet.

Der kan anmeldes i følgende klasser:

Hvalpeklasse 6 – 9 mdr. – kr. 185,-
Unghundeklasse 9 – 18 mdr. – kr. 290,-
Åben klasse – over 15 mdr. – kr. 290,-
Brugshundeklasse – over 15 mdr. – kr. 290,-
Championklasse – over 15 mdr. – kr. 290,-
Opdræts- og Avlsklasse – gratis
Udstiller ejeren flere hunde i ovenstående klasser – da efterfølgende regler:
1. hund – kr. 290,-
2. hund – kr. 255,-
3. hund og efterfølgende med samme ejer – kr. 215,-

Anmeldelsesblanketten og gebyr fremsendes med posten til:

PER T. KNUDSEN,
SKIBHUSVEJ 284A ST.TH.,
5000  ODENSE C.
(TLF. 63 10 80 10  – hvis du har spørgsmål til Per).

BEMÆRK gebyr fremsendes enten på check eller postanvisning. Der kan IKKE betales via homebanking.
Anmeldelsesblanketterne skal være Per Knudsen i hænde SENEST lørdag den 6. maj 2006 med posten. Anmeldelsesblanketter modtaget efter denne dato medtages ikke.
Udenlandske udstillere bedes kontakte Per Knudsen vedr. anmeldelsesgebyr.
Udenlandske udstillere skal sende kopi af stambog og evt. Brugshundecertifikat sammen med tilmelding.
HUSK at kontrollere at den adresse, som der står på/i stambogen er den samme adresse, som hvor du bor nu. Kvittering, praktiske oplysninger og nummerskilt vil blive fremsendt til den adresse, som er anført på/i stambogen.
Resultatbog SKAL medbringes på udstillingsdagen og afleveres i de respektive ringe for påtegning af udstillingsresultat.
Hvis du ikke har en resultatbog allerede, kan  du finde annoncen andetsteds i Jagthunden for bestilling af denne bog.

Der må ikke foregå nogen form for salg af hundeartikler, -foder, mad- og drikkevarer udover de godkendte stande af udstillingskomitéen. Overtrædelse af dette kan medføre bortvisning fra udstillingsområdet. Dog må specialklubberne gerne sælge af klubbens egen merchandise materialer.

Udstillingen åbner kl. 9.00. Der vil være adgang fra kl. 8.00.
Udstillere bærer selv ansvaret for, at hundene er rettidigt i bedømmelsesringene og udstiller i øvrigt på egen risici.
Vel mødt til forhåbentlig rigtige mange udstillere og gæster søndag den 11. juni 2006.

På udstillingskomitéens vegne
Mogens Bechsgaard

Dommerliste:

Dansk Breton Klub
Alle: Mogens Langvad

Dansk Gordon Setter Klub
Alle: Knud V. Jensen

Dansk Irsk Setter Klub
Alle: Knud V. Jensen

Dansk Münsterländer Klub
Alle: Knud V. Jensen

Dansk Pointer Klub
Alle: Gunner Jensen

Dansk Ruhår Klub
Alle hanner + BIR: Henning Gregersen
Alle tæver: Jens O. Petersen

Dansk Weimaraner Klub
Alle: Karin Høy

Dansk Vizsla Klub
Alle: Åke Sjöström (Sverige)

Drentsche Patrijshond Klub
Alle: Th. Hassing Christensen

Klubben for Gamle Danske Hønsehunde
Alle: Sven Otto Hansen

Korthårsklubben
Hanner: John Christensen
Tæver: Flemming Konnerup

Langhårsklubben
Alle: Sven Otto Hansen