DGSK’s efterårsvinderklasse

DGSK's efterårvinderklasse blev afviklet på terræner omkring Sæddinggård på Lolland d. 29/09/2006. 14 hunde mødte op og fordelt på to hold med Asger Stein som ordførende dommer og Aage Steenhøj Jørgensen drog disse i marken fra morgen stunden. Til middag var der skudt over fire hunde og følgende fem hunde valgte dommerne at tage med i andet heat:

Troldmarkens Chicko v/Lorens Clemmesen, Åens Kalle Kluivert v/Erik Petersen, Ronja v/ Søren Bröndum Thygesen, Pennehavens Buffas v/Peter Rafaelsen og Nymarkens Hopper v/Lauge Larsen (som den eneste der ikke var skudt over om formiddagen).  Af disse hunde valgte dommerne at placere de tre således.:

1. vinder Troldmarkens Chicko,
2. Vinder Ronja
3. Vinder Åens Kalle Kluivert  

Fra venstre: Dommeraspirant Aksel Nielsen, Aage Steenhøj Jørgensen, Asger Stein,  Erik Petersen og Kalle Kluivert, Søren Thygesen og Ronja og sluttelig 1 vinder Chicho og Lorens Clemmesen 

DGSK vil gerne benytte lejligheden til at rette stor tak for indsatsen til de to dommere  Asger Stein  og Aage Steenhøj Jørgensen , og ligeldes tak til terrænledere og skytter Per Olson og Svend Nymand. Samtidig ønsker vi de tre vindere hjertelig tillykke med dagens resultat.  1 vinderen har som bekendt hermed sikret sig plads på det kommende DM og både 1. og 2. vinderen biver inviteret til at repræsentere Gordon Setterne på skovfuglsprøve til marts ved Ingemann Albrechtsen.