DGSK efterårsvinderklasse 25.9.2011

Det var et rigtigt stærkt felt der stillede til start på de to hold søndag formiddag. Afprøvningerne var lagt til terræner ved Kolding og Hejnsvig, hvor henholdsvis Gorm Petersen og Ulrik Stadelhofer var terrængivere og ledere. Vi skylder både dem og skytterne en stor tak for at ville bruge dagen på DGSK. Ligeså skal der rettes en særlig tak til de 2 erfarne dommere Allan Diederichsen og Martin Clausen (Ordf.), som på bedste positive vis fik givet deltagere og tilskuere en god oplevelse.

Desværre havde var fasanerne ved Kolding terrænet ikke rigtig på banen denne dag, tåge og dis betød at vi først kunne starte afprøvningen godt halv ti. Da vi lidt i tolv havde skudt over en hund på holdet, trods et fantastisk dejligt og indbydende terræn, flyttede vi til Hejnsvig, tog en hurtig frokost, hvorefter hold fortsatte afprøvningen inden 2. heat og matchning. Alle hundene fik her mere eller mindre chance for at komme for agerhøns. Hold 1 havde i løbet af formiddagen haft rigeligt med agerhøns til at Martin Clausen, på dagen, kunne skille fårene fra bukkene.

Til slut stod dommerteamet med 5 dygtige hunde klar til matchningen. Desværre prellede, et par af de store hunde på dagen, lige inden finaleslippet og førerne måtte skuffede se chancen for en podieplads gå fløjten. Nøøjj, hvor vi alle følte med dem, de fleste af os kender turen og skulle der blandt deltagere og tilskuere, have været enkelte der morede sig over situationen, kommer turen nok til dem en anden gang. Der blev holdt en flot afslutning i haven hos Ulrik, hvor alle blev takket og hyldet. Afslutningsvis blev der udbragt et trefoldigt leve for DGSK.

Placeringerne blev som følger:

1. Vinder HP Storåens Cash (Entangens B Boss – Troldmarkens Abelone) v. Poul Erik Dahl

2. Vinder Nørre Løgums Diva (Stetson – Åshøjdens Locky) v. Peter Rafaelsen

3. Vinder Åens Monty (Rippys Tex – Åens Smilla) v. Mette Hvirring Jensen

Tak til alle, der var med, for en god oplevelse i marken, vejret kunne vi ikke få bedre.

Mvh.

Anton Dahl, Prøveleder