Åbent brev til DGSK Æresmedlem, Knud P.

Ca. 10 dage inden Knud gik bort ringede han til undertegnede, for personligt at fortælle, at livet gik på hæld og at der ikke var langt igen. Det viser hvor stærk og betænksom en personlighed Knud var. På baggrund af dette besluttede jeg, samme dag, at sende ham et åbent brev fra klubben, som jeg håbede kunne tilføre ham lidt positive tanker midt i sygdommen.

                                                                                                                                                 Januar 2014

Kære Knud P

Tusind tak for dit telefon opkald. Det var særdeles venligt og betænksom at ringe og fortælle at du var alvorligt syg, af uhelbredelig kræft i bugspytkirtlen. Du gav udtryk for, at der ikke var megen tid levnet dig tilbage.

Jeg skriver derfor dette åbne brev til dig, så du selv kan opleve, at vi har nydt, du har været en af os.

Det glæder mig også at Paw er afsat på allerbedste vis, indenfor familiens kreds. Paw, men også dine tidligere hunde, kan du være rigtig stolte af. Mange timer har du lagt i dressur, du har med flere hunde bestået DJ’s udvidede apporteringsprøve.  Et af dine største øjeblikke indenfor hundesporten var imidlertid, da du her i din sensommer for få år tilbage, med Paw, blev 1. vinder på DGSK efterårsvinderklasse, en stor begivenhed og en stolt ekvipage, som alle husker.

Personligt og på vegne af klubbens medlemmer, vil jeg udtrykke taknemmelighed for den tid vi har kendt hinanden, det har været en udsøgt fornøjelse at være sammen med dig og naturligvis også Lis, på bl.a. alle vore samlinger indenfor Dansk Gordon Setter Klub. Ikke mindst har vi siddet til højbords sammen i mange år på hovedprøvens festaften og taget vores del af skålerne.

Du er højtskattet blandt vore medlemmer og blev for en del år siden udnævnt til æresmedlem, ikke mindst med baggrund i dit tidligere formandskab, hvor du formåede at skabe ro om klubben og samle klubbens medlemmer, efter nogle år med større skænderier og uvenskaber til følge.

Kære Knud, jeg og klubben ønsker at du i resten af dit liv, tænker tilbage på alle de gode minder du har haft. Som sagt, det har altid været en fornøjelse at være sammen med dig.

 

Kærlige hilsner

Anton Dahl

Formand for Dansk Gordon Setter Klub