Agerhønejagten er i fare!

Vil du være med til at bevare den? Stærke kræfter i DOF, DN og Dyrenes Beskyttelse ønsker agerhønen fredet. Du kan være med til at sikre jagten.

Den danske agerhøne har det p.t. godt, måske bedre end i rigtig mange år. En fredning vil ikke hjælpe agerhønen, det vil i stedet stoppe alle de mange tiltag for at forbedre biotoperne.

I de kommende uger (det første har været afhold) kører DJ en række møder om kommende jagttider rundt om i landet. Her vil formanden, Ole Roed Jacobsen lodde stemningen blandt de fremmødte.

Møderne afholdes således:

Ringsted: 14.04 kl. 19.00 i Anlægspavillionen, Tvær Allé 5, 4100 Ringsted

Vejen: 27.04 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen

Bording: 28.04 kl. 19.00 i Bording Forsamlingshus, Søndergade 15, 7441 Bording

Mød op en af disse aftener og tag alle venner og elskere af jagt med stående hund med til mødet. Vi skal ikke have begrænset agerhønejagten. Vi skal have jagt på ræv frem til 29.02. Vi skal have lov til at skyde krager og skader i forårsmånederne.

Mød talstærkt op og fortæl Ole Roed dette. Hvis vi ikke møder frem, vil møderne blive domineret af jægere uden interesse for agerhønen. De er klar til at sælge jagten eller udskyde den til 01.10.

Mød talstærkt op, fyld lokalerne til bristepunktet til gavn for agerhønen, agerhøne jagten og sporten med den stående hund.

Med venlig hilsen

Flemming Østergaard (redaktør, Jagthunden)

)