Æresmedlem Bjarne Kleis fylder 70 år den 9. april

DGSK’s Æresmedlem Bjarne Kleis fylder 70 år den 9. april. 2019

Bjarne blev medlem af DGSK i 1974 og fik sin første GS samme år, det var Krogløvsdårds Don -eller Max som den blev kaldt. Men der er nok flere der kan huske Bjarne da han stillede med din egen opdrættede Møllens Charlie hvor han forinden havde fået kennelnavn Møllens. Bjarne har med sine hunde opnået adskillige fine placeringer og præmieringer.

Bjarne Kleis med sølvtøjet på hovedprøven 2017

Senest har han været godt med fremme på både udstilling og markprøver med eget opdræt; Møllens Pandora som blev 1. vinder med Excelent og Certifikat i brugshundeklassen på FJD-udstillingen 2017 og med selvsamme hund opnåede Bjarne 1. pr. UK samt 1. vinder af UK på vores hovedprøve i 2017.

Bjarne har hele livet bevæget sig inden for jagt og hunde – og har været med i mange store konsortier og sammen med sin søde kone Pernille har Bjarne altid været meget hjælpsom og åben for at stille arealer til rådighed hvis nogen manglede hjælp til træning eller prøver. De seneste mange år har de sammen lagt et kæmpe arbejde på jagten ved Langø. Mange nye jægere og hundefører har trådt deres børnesko under deres kyndige øjne/hænder.

DGSK har adskillige gange fået lov at låne Bjarnes dejlige terræner til træning og prøver – senest i forbindelse med en marktræningsweekend for 20 hunde i her i februarmåned.  Som altid er det med en stor gæstfrihed som omfatter både overnatningsmulighed og bespisning.

Bjarne er altid villig til at hjælpe klubben med afholdelse af prøver. Han har været prøveleder på DGSK’s efterårsvinderklasse (senest i 2017) og Hovedprøven har han styret før –  og nu i fuld gang med at  arrangere vores prøve i 2020.

Bjarne har stået last og brast med klubben igennem alle årene og ingen kan være i tvivl om, at hans hjerte banker for den stående hund i almindelighed og for Gordon Setteren i særdeleshed. På denne baggrund udnævnte DGSK Bjarne til æresmedlem på hovedprøven 2018.

Kære Bjarne; Dansk Gordon Setter Klub ønsker dig hjertelig tillykke med fødselsdagen og god vind fremover!