Mobilepay – nye muligheder

DGSK har lavet en mobilepay aftale som betyder at det bliver væsentlig nemmere for medlemmerne at betale for forskellige arrangementer, kontingent, hovedprøve  mm.  I modsætning til alm. mobilepay hvor man sender beløb til et telefonnummer kan klubben nu oprette 5-cifrede numre som man anvender til at betale for forskellige ting i klubregi.  F.eks. kan man allerede nu betale sit kontingent til nummer 33 237. Når man vælger denne modtager af betaling ser skærmen på mobiltelefonen således ud:

Det vil være rart for kasseren hvis man vil have ulejlighed med at skrive hvilken person kontingentet dækker for i feltet “Skriv besked” (gerne også telefonnummer).

Beløbet går direkte ind på den rigtige bankkonto og kasseren bliver glad. Man kan også betale sit kontingent ved at klikke på dette link og følge anvisningerne der kommer på skærmen, eller skanne denne QR kode på sin telefon og igen følge anvisningerne:

Vi har som sagt en del muligheder mht til oprettelse af betalingsnumre og allerede nu har vi oprettet et særskilt nummer til hovedprøven 2018:

Alt (bortset fra tilmeldingsgebyr på hundeweb) vedrørende Hovedprøven 2018 kan betales til nummer 93969Her går beløbet ind på prøvens konto og prøvelederen’s arbejde mindskes væsentlig hvis man også her vælger at skrive en meddelelse der beskriver betalingen i besked feltet.

Sådan kan vi blive ved og oprette alle de numre vi har brug for til at gøre det nemmere for hvert enkelt arrangement.

Hvis I har nogen spørgsmål til mobilepay løsningen er I velkomne til at kontakte Ásgeir på tlf. 22122252 eller mail asgeirpalljuliusson@gmail.com