DGSK Hovedprøve den 24. – 25. og 26. marts 2017. Booking – Overnatning.

Vi anmoder vore medlemmer om at booke overnatning i meget god tid i forbindelse med Dansk Gordon Setter Klubs Hovedprøve 2017.

Standkvarteret er:

Vejen Idrætscenter – Petersmindevej 1 – 6600 Vejen

Telefon 75 36 05 00 – E-mail: post@vejenic.dk – www.vejenic.dk

logo vejen

Der kan bookes ved at ringe, maile til Centeret – opgiv jeres navn og sig I er fra Dansk Gordon Setter Klub, så kan i have hundene med på værelserne uden at det koster ekstra.

Priserne for overnatning kan ses på centerets hjemmeside.

Vejen Idrætscenter er et attraktivt sted for mange og det vil være ærgerligt hvis ikke vi alle kan bo samme sted og tage del i de forskellige festligheder.

Jeg har i forbindelse med klubweekenden haft nogle tilkendegivelser fra deltagere, der var skuffede over ikke at kunne få plads, idet centeret var fuldt optaget.

Der findes overnatningspriser og vilkår for enhver pengepung, Camping, Hytter, Danhostel, Sportshotel – det dyreste er f.eks. et dobbeltværelse på Sportshotellet kr. 800 inkl. morgenmad for 2 personer.

Centeret er særdeles fleksible og skal man alligevel ikke bruge bookningen, er der normalt ikke noget i vejen for at afbestille igen, medmindre det sker med meget kort varsel. (Og selv der tror jeg ikke der vil være problemer overhovedet)

Så får booket overnatninger nu – til en forrygende hovedprøve  i 2017.

(Troldmarkens) Sif

Venlig hilsen

Anton