Vintermødet 2017 – sæt kryds i kalenderen

DGSKs Vintermøde 2017 er traditionen tro allerede planlagt og bliver afholdt søndag den 5. februar 2017, på det sædvanlige mødested, Bramdrupdamhallen ved Kolding.

Vi har formået at få en af Danmarks dygtigste dressører og hunderfører til at komme, nemlig, Thomas Klit, som frit fra leveren vil fortælle om sit hundehold, hans måde at dressere på fra hvalp til voksen jagthund, jagten med hundene, markprøverne og nok lidt om sit syn på dagens Gordon Setter.

DM_09_vinderen_net

Thomas fremviser på markprøverne altid dygtige veldresserede hunde og har vundet og blevet placeret på et utal af prøver, bl.a. Danmarksmester, Svensk Mester, DKK’s forårsmesterskab, m.m.

Efter foredraget er der rig lejlighed til at stille spørgsmål, også hvis man går og brænder efter et praktisk svar fra Thomas på et eget dressur problem.

I løbet af efteråret kommer hele dagsprogrammet på hjemmesiden, inklusive tilmeldingspriser m.m., blot er det vigtigt at sætte kryds ved datoen.

Det skal bemærkes at alle interesserede selvfølgelig er velkomne – uanset om de er medlemmer af Dansk Gordon Setter Klub.