Sydåens J Cody og R’Frigg des Qasars på udstilling i Norge

Læs beretningen fra Anne Geisler:
En meget lang, men meget god weekend er ved at finde en ende. Det er utroligt hvad man kan nå, på relativt få dage når man er i godt selskab. Norge har det med at stjæle vores hjerter og igen må man lægge dig fladt ned og sig TAK. Tak for 2 helt fantastiske dage hvor vi igen fik en sublim oplevelse.
Hvaltjern lørdag og Kongsvinger søndag hvor begge hunde gjorde det rigtig flot.
SydÅens J Cody er et kapitel for sig ♥️Lige rundet de 2 år og får på dag 2 i Norge EXCL CK CERT BHKL1 BIR BIG 4, jeg må indrømme, den hund kan altså noget, og så er han oven i købet umådelig sød, og nem at have med.
♥️Jeg var så utrolig heldig at have R’Frigg des Qasars med i Norge og hun gjorde det meget flot med nogle hårde dommere. Lørdag fik Frigg EXCL søndag VG.
Hun er en super lækker hund at have med. Tak for tilliden Jesper Brinkmann Håber vi må låne hende igen♥️At Christina Bak og jeg har nogle fantastiske ture gør det ikke mindre godt. Vi supplere og hjælper hinanden og så har vi tilliden fra nogle dejlige hundefolk til at fremføre deres hunde Tak for jer og YES vi er ret glade for resultaterne