Træning ved Darket 11-12 august

Igen i år blev der holdt træning i roer på Darket, men til forskel fra sidste år var vejret med os i år.

Vi ankom til Darket lørdag morgen hvor der var dækket op til morgenmad, efter morgenmaden hvor vi fik hilst på alle de andre forventningsfulde hundeførere, blev vi opdelt i 4 hold med hver vores holdleder.

Holdlederne fik tildelt terræn og således udstyret med et kort over det meste af Lolland og godt humør gik vi i gang med træningen.

Vi fik gennem hele weekenden rig mulighed for at vores hunde kunne komme for fugl, både i snor, enkelt søg og i par søg.

Fugl forude!

 

I år var roerne heldigvis ikke op i skridthøjde, så hundene havde noget letter ved at finde fuglene og vi førere kunne se hundene hele tiden.

Jeg havde dog et enkelt slip hvor Troldmarkens Jagger forsvandt i en grøft/ afvandingskanal, og da jeg kom til kanalen kunne jeg ikke se hunden.

Jeg tænkte at jeg så må jeg over på den anden side og se efter ham, jeg trådte ned i grøften og så forsvandt jeg også selv ned i den.

Det viste sig at vegetationen var vokset sammen og under den var der 1 m til bunden af kanalen.

Da jeg var landet på bunden, kunne jeg høre Jagger løbe under vegetationen. Vi blev genforenet og kom op på marken igen.

Lørdag og søndag til frokost var der super grillpølser med brød, og lørdag aften blev der serveret kæmpe koteletter med kartoffelsalat. Koteletstegningen blev styret af Peter Eliasen med stor ekspertise, hvor stegetid og tid til at vende koteletterne var nøje planlagt ved hjælp at tidtagning på smartphone, og Peter det var super koteletter der kom på tallerken.

Præcisionsgrillning af koteleter v/Peter Eliasen

 

Efter aftensmaden var der hyggeligt samvær og masser af hunde snak.

Søndag morgen til morgenmaden var der enkelte, der mødte lidt klatøjet op, men efter et par kopper god stærk kaffe var alle klar til endnu en dag i marken.

Hen sidst på søndag eftermiddag var det tid til at vende næsen hjem til det Nordjyske, efter en hyggelig og endnu en gang lærerig weekend med hundene. Hvor jeg også fik set hvad der skal arbejdes med hjemme på marken.

Stor tak til Frank, Lauge og Ole og alle de andre der var med til at få weekenden til at forløbe perfekt.

Vi glæder os allerede til næste år.

Erik Lystrup Nielsen

Nedenunder nogle få fotos fra dagene taget af Frank Sørensen

[photo_gallery_wp id=”8″]