Efterårsvinderklassen 2017

DGSK’s int. Vinderklasse 2017 blev afholdt den 24.09 på terrænner omkring Liselund på Falster. 14 ekvipager var mødt frem til start, og med ikke flere tilmeldte valgte vi at afvikle prøven på et hold.  Efter at alle havde forsynet sig ved det veldækkede morgenbord kunne prøveleder Bjarne Kleis blæse til afgang fra Den Gamle Smedie ved 9 tiden. Klaus Olsen lagde terrænner til der var godt besat med fugle dagen igennem. Ordførende dommer Jørgen Gordon Andersen og meddommer Kristian Frøkjær fik således nok at se til allerede fra første slip. Efter en begivenhedsrig formiddag hvor hundene blev sluppet i kolossal stor roemark var der til frokost  skudt over 4 hunde. Disse var rangeret således:

Åens Hot Beauty v/ Bjarke Farsinsen stod med kategori 3,  Lilleskogens Wayne v/Søren Brøndum Thygesen kategori 2B, Vajskærs Abidal v/Robert Paulsen 1 B og på toppen var Nakkehages Orkan v/Peter Eliasen med kategori 1 A. Foruden disse fire hunde valgte dommerne at tage fire yderligere med over middag som stadig havde mulighed for at blande sig i rangeringen. Disse var Vajskærs Cora og Puronperons Unica begge ved Lorenz Clemmesen, Åens Molly v/Henning Rasmussen  og Østjyllands Rbz Sandy ved Søren Thygesen. De øvrige deltagere udgik.

Det lykkedes ikke om eftermiddagen for de fire håbefulde at komme for fugl og de fire ekvipager med fugletagning bevarede deres kategorier efter den afprøvning, der fandt sted på stub.

Dermed kunne dommerne afslutte prøven med følgende rangering:

1. vinder med CACIT Nakkehages Orkan v/Peter Eliasen ,
2. vinder Vajskærs Abidal v/Robert Paulsen,
3. vinder Lilleskogens Wayne v/Søren Brøndum Thygesen
4. vinder Åens Hot Beauty v/ Bjarke Farsinsen
Orkans placering betød også at han nu kan smykke sig med eftertragtede titel Dansk Jagtchampion!

DGSK ønsker Kennel Nakkehages hjertelig tillykke med præstationen og ligeledes stort til lykke til samtlige placerede på vinderklassen. Vi gør opmærksom på en række videoer man kan se på Gordon Setter Klubbens facebook side, hvor man kan høre kritikker og motiveringer fra dagen.
Afslutningsvis vil vi gerne rette stor tak til terrængiver Klaus Olsen, Prøveleder Bjarne Kleis og Dommerne Jørgen Gordon Andersen og Kristian Frøkjær for deres store hjælp på dagen – samt til hundefoder firmaet ProfDog som sponserede foderpræmier til de placerede.