Dansk Jagthunde Derby

De fem engelske klubbers formænd samt Derbyudvalget har den 25. april afholdt et fælles møde omkring afvikling og tidspunkt for Dansk Jagthundederby i årene fremover.

Med udgangspunkt i medlemmernes synspunkter fra de engelske klubbers nylig afholdte generalforsamlinger, hvor man drøftede fordele og ulemper ved derbyets placering forår eller efterår, er det nu enstemmigt besluttet, at derbyet fremover afvikles som et forårsderby i 3. weekend i marts måned. Dansk Jagthunde Derby De fem engelske klubbers formænd samt Derbyudvalget har den 25. april afholdt et fælles møde omkring afvikling og tidspunkt for Dansk Jagthundederby i årene fremover.

Med udgangspunkt i medlemmernes synspunkter fra de engelske klubbers nylig afholdte generalforsamlinger, hvor man drøftede fordele og ulemper ved derbyets placering forår eller efterår, er det nu enstemmigt besluttet, at derbyet fremover afvikles som et forårsderby i 3. weekend i marts måned.

Dog afvikles derbyet 2013, som er en overgangsordning, fredag den 15. marts og lørdag den 16. marts. Herefter er det et ønske fra Derbyudvalget – samt fra de respektive engelske klubbers side – at derbyet i årene fremover afvikles lørdag/søndag i 3. weekend i marts måned, uden det dog på nogen måde må gå ud over muligheden for at deltage i kvalitetsklasser i FJD og DJ regi. I ekstreme og hårde vintre, hvor en flytning eventuelt kan komme på tale, henlægges derbyet til fredag/ lørdag i april måned forud for DKK’s Mesterskabsprøve, som afvikles søndag.

Udvalget for Dansk Jagthunde Derby v/ formand Asger Stein.