Klubweekend 2009

DGSK’s bestyrelse har på sit sidste møde truffet beslutning om ikke længere at have udstilling med på hovedprøve programmet.En ordentlig udstilling har efter vor mening alt for dårlige vilkår denne weekend. Om udstillingen er placeret tidligt eller senere på dagen, vil den hele tiden blive presset af markprøve aktiviteterne og både deltagere, hjælpere og dommere stresses unødigt meget.  Hovedprøvens udstilling flyttes derfor til klubweekenden hvor vi til gengæld sætter stærk fokus på udstilling og apportering

Hovedprøven den 27. til 29. marts 2009, i Nordjylland, vil derfor blive tilegnet kvalitetsprøver i UK og ÅK fredag og lørdag, samt UKK og VK søndag.

Generalforsamlingen vil naturligvis stadig blive afholdt fredag aften.

 

Vores klubweekend,  – med udstilling lørdag og apportering lørdag/søndag – flyttes til den 15. og 16. august 2009.

Alle udstillingspokaler der normalt uddeles på hovedprøven overflyttes til denne udstilling.

Målsætningen er at lave en "opgraderet" kvalitets udstilling, med rigtige gode vilkår, der kan tiltrække min. 20 hunde hvert år.

Vi opnår ligeledes vore udstillinger lagt på et tidspunkt hvor hundene egner sig til dette. På hovedprøven er mange af vore gode jagthunde toptrimmede til markprøver, ofte med klippet pels og lidt manglende "udstillings" volumen, grundet den hårde vinter og forårstræning.

Lørdag den 15. august starter klubweekenden derfor med udstilling om formiddagen, som uden at skele til klokken, først slutter hen på eftermiddagen.

Lørdag aften vil vi arrangere hyggelig fællesspisning, forhåbentlig er der vejr til grillen.

Lørdag eftermiddag, samt søndag, er planen at vi afholder autoriserede apporteringsprøver. Medio august er også et særdeles velegnet tidspunkt for dette, da mange hunde, erfaringsmæssigt, først er klare efter sommerferien. Vi dyster samtidig om klubmesterskabet i apportering.

Hvad vi ellers kan tilbyde af aktiviteter denne weekend annoncerer vi senere. Forhåbentlig bliver der rig lejlighed til avlsnak, samt lidt tips og tricks til nye Gordon Settere ejere og andre interesserede.

KLubweekende afholdes på UGE CAMPING og LYSTFISKERI, med mulighed for overnatning i dobbeltværelser, hytter, camping, med tilhørende høj kvalitet hvad angår de sanitære forhold.

Overnatning bestilles direkte hos Uge Camping og Lystfiskeri, så alle kan reservere pladser så tidligt som muligt.

Der vil stadig sidst i juni, som hidtil, blive afholdt autoriserede apporteringsprøver, både på Sjælland og i Jylland, med udtagelse til racedysterne i juli måned.

 

Med venlig hilsen

 

DGSK’s bestyrelse.