Hyggelige klubdage i Løgumkloster

I weekenden den 20. til 22. juni afholdtes traditionen tro vore hyggelige klubdag ved Løgumkloster. I alt deltog omkring 40 personer. Efter opsætningen af Karls nye flotte stortelt, startede vi med grilning ved aftenstide fredag, som varede ved ud på de små timer for en del . Lørdag formiddag afvikledes apporteringsprøven, med deltagelse af i alt 15 hunde. Vi så noget rigtig godt apportarbejde.

Dommer, tre hunde med max poin og Niels Pedersen 3 Hunde bestod med max. Point, Nymarkens Hopper ved Lauge Larsen, Troldmarkens Diaz ved Karl Jensen og Åens G Blackie ved fører John Bak. Efter apport af 2 duer på tid blev Åens G Blackie en flot vinder af apporteringsprøven.SÅ tages der tid på konkurrenterne...

Efter lidt frokosthygge var der afgang til jagtstien, som blev afviklet lige i nærheden. Vi havde fået lov at komme i Ove’s skov, som han har passet og plejet i ca. 30 år og i øvrigt stadig gør, trods en lidt fremskreden alder på 81 år. Tror faktisk Ove var en af de sidste der gik i seng tidligt søndag morgen.

En special fornemmelse at skyde lerduer (Skovduer) lige op mellem trætoppene. Under jagtstien skulle der bla. Apporteres Ræv, And og Chinchilla, ligesom hundene skulle klare indkaldning pLuciabruden gør sig klar til nattens strabadserå 25 meters afstand, med en pølse liggende en halv meter foran snuden, ikke nemt, ikke nemt, enkelte hunde nåede både at spise en pølse inden de blev lagt dæk og når de skulle kaldes hjem. Jagtstien blev suverænt vundet af Lorenz Clemmesen med følge af Chicko.

Vi havde en hyggelig festlig aften med uddeling af præmier, det meste foregik på det sønderjyske sprog, som alle talte uden problemer jo længere aftenen og natten skred frem.

Nattens skønsang, Lucia optoget, var i år lidt beskeden, personligt nåede jeg ikke engang at komme op af sengen, inden ungersvendene var væk igen. Tror de var en anelse skræmt af Bente’s milde tilrettevisning i fjor. Det forlød dog også at Luciabruden pludselig fik det dårligt.

Søndag hyggede vi os over morgenmaden og fik telt taget ned. Der skal lyde en stor tak fra DGSK til tovholderen Karl Jensen og hans mange dygtige hjælpere fra det sønderjyske, samt til Harald fordi vi endnu engang måtte holde klubdagene på hans ejendom.

 

Venlig hilsen

Anton Dahl