Fantastisk Hovedprøve i Sønderjylland

Med standkvarter på Stevninghus ved Kliplev afviklede DGSK sin hovedprøve i dagene 31.marts til 2.april 2006.

Antallet af præmierede hunde oversteg alle forventninger – ud af 85 startende hunde fredag og lørdag opnåede de 42 præmieringer! En præmierings procent på knap 50% vil uden tvivl  gå over i historien og bliver meget svær at leve op til i mange år fremover.

En kombination af fantastiske terræner, masser af fugle, velgående hunde med ”æ snøffel” skruet ordentligt på, gjorde at alt simpelthen klappede til fulde i disse dage. 

Da prøven var omme stillede 11  hunde med 1. pr. i  Åben klasse til machning lørdag eftermiddag. Matchningen blev vundet af Troldmarkens Ea v/Majbrit Thomsen, som tilmed vandt den nye stilpokal. Storåens Cash v/ Poul Erik Dahl vandt ligeledes matchningen i et stærkt felt af unghunde.

En stor tak til prøveleder Allan Nissen og alle hans dygtige medhjælpere, ingen nævnt ingen glemt, man kunne tydeligt mærke, at det var en hovedprøve arrangeret med meget stor fokus på hundenes muligheder for en rigtig god afprøvning.

Markprøvedommerne, Hans Jørgen Mogensen, Kristian Thomsen, Ove Steen Petersen, Jan Espersen, Erling Clausen og Martin Clausen, dømte som vanligt på et meget højt niveau, en stor tak til dem også.

H P Clausen dømte vore hunde på fredagens udstilling. Hundene blev her knapt så højt præmieret, som i marken. 2 hunde opnåede dog titlen udstillingschampions. Men tydeligt at vi også skal være opmærksomme på hundenes eksteriør fremover. Tak til H P.
Både generalforsamling, festmiddag, og det øvrige ”sociale” samvær, forløb i god ro og orden, dejligt at se så mange glade og positive ”ligesindede”.

Resultater fra udstillingen, markprøver, UKK samt vinderklasse kan ses andetsteds på hjemmesiden.

Der vil i de kommenden numre af jagthunden blive bragt yderligere nyheder fra hovedprøven ligesom vi her på hjemmesiden vil bringe mere fra prøven i den nærmeste fremtid.