Auktion på Hovedprøven 2019 – Jagtdag hos Bjarne Kleis

Bjarne Kleis har igen i år sat en jagtdag på auktion til vores hoved prøve. Højest bydende vil helt sikkert få en uforglemmelig dag.

Læs mere

Hovedprøve lotteri på DGSKs hovedprøve 2019

Traditionen tro vil der igen i år være et lotteri på vores hovedprøve, og igen i år er der mange fine præmier på spil. Stort tak til de mange bidragsydere, der gør det muligt at afholde et lotteri i den klasse som vi kan. Husk nu at købe en masse lodder når I kommer på30

Læs mere

Familieweekend – første weekend i august!

DGSK inviterer igen i år til familieweekend første weekend i august! – sammen med vore venner fra DISK & ESK, så der bliver virkelig tale om årets ”setter træf”

Læs mere

DGSK’s bestyrelse har fået en ”næse”

DGSK er på det seneste flere gange i skrift og tale blevet irettesat for at lægge sin hovedprøve 2019 i en såkaldt DJ-weekend. Hvis nogen har læst referatet fra det sidste møde i Dansk Jagthundeudvalg bliver vi der klandret for at agere på bekostning af fællesskabet.

Læs mere

02/03/2019 DGSK’s Forderby 2019 – Horsens

Vinder af forderbyet 2019: Sydåens U Maika v Jan Poulsen Lørdag d 2 marts blev Dansk Gordon Setter klubs traditionsrige forderby prøve afholdt ved Horsens. Alt det praktiske vedrørende prøven var lagt i hænderne på Torben Schulz Jensen og Kenneth Asmussen, en opgave de klarede til UG.

Læs mere

Kennel Højtoftegård

Gordon Setter hvalpe til salg / Puppies for sale Hvalpe født 8/1 – 2019 efter Storåens Flicka og Åens Q-Uniq Salgsklare d 5/3 2019 – 6 Tæver + 4 Hanner Tilbage 1 Tæve & 1 Han     Salgsklare d 5/3 2019   6 Tæver + 4 Hanner   Tilbage 1 Tæve & 1 Han   Vi30

Læs mere

Kennel Øens

Øens Betty Blue er parret med Nakkehages Orkan Hvalpe forventes i starten af maj og er dermed 8 uger i slutningen af juni 19.

Læs mere