21 Gordon Settere i Vissenbjerg

  • -

21 Gordon Settere i Vissenbjerg

Det var et flot opbud af gordon settere der mødte frem til bedømmelse ved den årlige FJD udstilling ved Vissenbjerg den 11. juni. Solen strålede og stille vejr dannede en meget fin ramme om udstillingen. I alt 21 hunde stillede på udstillingen i år fordelt på 12 hanhunde og 9 tæver. Alt i alt noget af en rekordfremvisning af gordon settere i år på udstillingen. Dommer Jessie Borregaard Madsen kom derfor på arbejde men var godt og kompetent hjulpet af ringassisten Minna Bang Clausen og ringsekretær Sarah Jensen.

Bedst i Racen BIR blev Åens Hr. Whitefoot ved Erik Petersen der på udstillingen opnåede sit 3je certifikat. Dermed kan vi ønske hjertelig tillykke til Kennel Åens og ejer og fører Erik Petersen med en ny dansk udstillingschampion!

Bedst i modsat køn BIM blev juniorklasse tæven Åens Prisca ved Henning Rasmussen.

Herudover stillede både nye og garvede hundefører med hunde i så at sige alle klasser, så der var dømt konkurrence på alle niveauer.  I juniorklasse hanner blev Nakkehages TO Aslak v/ Anne Geisler Elmgreen 1. vinder med Excelent. Bedste Åben klasse hanhund blev Sherwin’s Karat v/ Gert Petersen Skov  også med Excelent. Brugshundeklassen blev vundet af Åens Hr. Whitefoot v/Erik Petersen med Ex + Certifikat. Hanhundene blev afsluttet af Æblevangen Don Carlos v/Lene Knuth som i veteranklasse blev tildelt Excelent og CK

Nu gik vi over til tæverne og i juniorklasse var det Åens Prisca V/Henning Rasmussen som blev første vinder med Excelent og CK. I åbenklasse var det Jandra von Wersabe v/ Annette Frandsen der gik af med 1 vindertitlen. I Brugshundeklassen blev Møllens Pandora v/Bjarne Kleis første vinder med Excelent og Certifikat. Nakkehages Bd Tilde ved Anne og Peter Eliasen sluttede af med at opnå Excelent i Championklassen.

Opbuddet i udstillingsringen sluttede af med to sjældent sete klasser nemlig Opdrætsklasse og en avlsklasse fra Kennel Nakkehage. Begge klasser tildelte dommeren HP og ÆP

Der skal lyde stort tak fra Dansk Gordon Setter Klub for medlemmernes store opbakning til FJD’s udstilling i år – og vi håber at se lige så mange eller flere til næste år udstilling som finder sted den 10 juni 2018 samme sted. Og slutteligt skal Christina Bak som repræsenterer DGSK i FJD’s udstillingsudvalg have stor tak for det kæmpe arbejde hun lægger i udstillingen: før, under og efter!

Afslutningsvis ønsker  DGSK alle de fremførte hunde og deres ejere til lykke med resultaterne!

Samtlige resultater kan ses her på hundeweb

Billedgalleri fra udstillingen kan ses her:

 

 


Arkiver